homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Fete" care se baga in relatiile altora-12

#210 2009-11-27 16:46:58

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: "Fete" care se baga in relatiile altora

Eu nu inteleg ce legatura are atitudinea asta de " de jucaria mea nu se atinge nimeni " cu iubirea. Eu o vad ca pe o posesiune si atat. Si o spun la modul general, nu ma refer la cineva de pe forum in mod special tongue
Cand iubesti ii vrei binele celuilalt chiar daca asta presupune ca fiecare sa o ia pe alt drum.

Eu nu am fost pusa intr-o asemenea situatie, si sper sa nu fiu vreodata big_smile dar nu as putea privii decat cu mila o persoana care ar incerca sa ma faca vinovata de faptul ca prietenul ei nu o mai vrea, pentru ca as intelege cat de mult sufera.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#211 2009-11-27 16:56:38

skumpi
Vizitator

eu am zis la inceput, am fost pusa in situatie si inca sunt dar la fel ca my_aa nu pot sa o urasc pe fata aia, femeie sau ce`o fii pt ca stiu ca sufera enorm , ca si`a dat seama de ce a avut dupa ce l`a pierdut si dupa 3 ani tot nu renunta ! da nu m`am bagat niciodata sa`i zic ceva sau sa o jignesc desi ea a facut`o si m`a facut in toate felurile pe la toata lumea forgetit

#212 2009-11-27 17:01:17

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Skumpi, asta e cea mai corecta atitudine pe care poti sa o ai.
Tu ai aratat ca esti superioara, daca te-ai fi coborat la nivelul ei, ai fi fost la fel ca ea.
Eu asa vad lucrurile, te-ai fi bagat in aceeasi oala cu ea.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#213 2009-11-27 17:03:51

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Eu din prima saptamana i`am spus in felul urmator:nu te pot tine langa mine fortat.Daca tu crezi ca nu mai merge ceva,sau ai gasit pe cineva,spune`mi sa stiu.

eu,tu si restul lumii...

#214 2009-11-27 17:04:16

skumpi
Vizitator

nici nu stiu daca e vorba de superioritate, pur si simplu o inteleg intr`un fel si ma pun in locu ei neutral si atunci imi dispare orice urma de resentiment nustiu

Publicitate

loading...

#215 2009-11-27 17:06:30

BratzG
Sr. member

Pai da,dupa ce o stat atata timp cu el,sa se desparta ca sa fie cu tine..totusi e destul de dureros..

eu,tu si restul lumii...

#216 2009-11-27 17:11:04

skumpi
Vizitator

dar nu s`au despartit din cauza mea neutral ea l`a inselat, el a aflat si s`a despartit de ea ! eu eram prin peisaj dar ca amica, nik mai mult...dupa vreo 3 luni am avut prima intalnire oficiala... deci si`a facut`o cu mana ei ! intr`adevar au fost ecva timp impreuna, 3 ani, dar in ultima vreme lucrurile oricum nu mai erau roz intre ei, din cauza ei bineinteles ca puiutzu stiu ca o iubea mult smile de fapt credeam ca nu o sa o uite rpd lol m`am inselat chicot

#217 2009-11-27 17:13:26

BratzG
Sr. member

skumpi a scris:

dar nu s`au despartit din cauza mea neutral ea l`a inselat, el a aflat si s`a despartit de ea ! eu eram prin peisaj dar ca amica, nik mai mult...dupa vreo 3 luni am avut prima intalnire oficiala... deci si`a facut`o cu mana ei ! intr`adevar au fost ecva timp impreuna, 3 ani, dar in ultima vreme lucrurile oricum nu mai erau roz intre ei, din cauza ei bineinteles ca puiutzu stiu ca o iubea mult smile de fapt credeam ca nu o sa o uite rpd lol m`am inselat chicot

aa,telenovelas:))

eu,tu si restul lumii...

#218 2009-11-27 17:16:21

skumpi
Vizitator

si asta`i numa o parte rotfl2 eu cand i`am cunoscut pe ei 2, ca impreuna i`am cunoscut lol umblam cu un prieten de`al lui , practic asa l`am cunoscut pe el ... sa vezi si acolo showuri rotfl2

#219 2009-11-27 17:16:49

BratzG
Sr. member

rotfl  rotfl prea tareee

Oricum cand e vorba de chestii deastea,orgoliul e cel mai ranit.Si de acolo pleaca toate eventualele razbunari si jigniri gratis.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-27 17:18:22)

eu,tu si restul lumii...

#220 2009-11-27 17:18:50

skumpi
Vizitator

si in scena mai era si fostu meu cu care fusesem 3 ani.. omg lol astia 2 ma cautau, aia pe el...sincer, acum ca imi amintesc ,nush cum de am ramas impreuna lol

#221 2009-11-27 19:49:27

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

PillBlast a scris:

Eu prin taratura inteleg persoana care nu se respecta.

probabil avem pareri diferite si despre ce inseamna "a te respecta". mie una chiar NU mi se pare ca te respecti mai mult daca, dintre iubire si conventie sociala, alegi conventia sociala.....

si mi se pare ca pui egal intre "a te respecta" si "a avea orgoliu"... asa cum scria si Bratz mai sus... ei bine, orgoliul n-are ce cauta in iubire... pt iubire faci orice... adica CHIAR orice.

Oricum, cand faci asa ceva iti asumi ca unele persoane nu te vor privi cu ochi buni, asta e clar.

asta din nou m-a facut sa zambesc... si chiar crezi ca "imi" (la modul generic) pasa cum ma priveste lumea? smile nu traiesc cu lumea... dar cu omul iubit pot sa incerc sa traiesc, nu? cine n-are alta treaba decat sa se uite peste gardul vecinului si sa comenteze... n-are decat s-o faca pe lupul moralist pana la adanci batraneti... si eu una ii doresc sincer fericire si implinire smile dar fiecare face ce vrea cu viata sa si, daca cineva  pentru ca aici a punctat f bine Melany... unde e iubire, nu mai e loc de altceva... nici macar de "sfantul" bun simt. iar a cataloga pe cineva dupa ceea ce face in viata PERSONALA (care nu degeaba se cheama asa) mi se pare... copilaresc. omul ala poate fi un prieten extraordinar, un frate extraordinar, un bun profesionist etc etc. ce face el in viata lui... e treaba LUI si n-ar trebui sa priveasca pe nimneni din afara.

Bratz, eu una, daca as fi pusa in situatia data, as reactiona precum am scris... din motivele pe care le-am mentionat, care reprezinta convingeri personale.

in rest... saru-mana heim si, mai ales, alinda, pt modul in care ati scris exact ce as fi scris si eu puss puss

si inca o chestie... de ce trebuie neaparat ca in orice DISCUTIE normala unde exista pareri diferite sa apara termeni ca "cearta"/"jignire"/"acuza" etc??? mie chiar nu mi se pare ca cineva acuza/loveste pe altcineva aici... la fel cum nu mi se pare ca cineva isi apara vreo reactie personala. aici nu discutam cazul nimanui, cine a vrut sa se dea ca exemplu propriu a facut-o pt sustinerea ideilor in care crede SI ATAT. chiar nu putem discuta pur si simplu in argumente, chiar nu putem sa ne limitam la nivel de DEZBATERE CIVILIZATA? fara atitudini de tipul "imi iau jucariile si plec" sau "ma simt atacat" sau fara sa luam drept studiu de caz viata nimanui?

skumpi lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#222 2009-11-27 22:23:10

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu una nu am zis in sens de imi iau jucariile si plec, dar ma simt prost avand parerea pe care o am stiind ca unele fete au facut exact ce nu imi place. Imi e frica sa nu zic ceva si sa se simta jignite, asa ca prefer sa nu mai spun nimic. Oricum deja cred ca am suparat putin pe cateva ersoane, si imi pare rau, asa ca prefer sa ma opresc :)Plus, deja fiecare si-a spus parerea, deci nu mai are sens, nu?

#223 2009-11-28 00:22:21

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

pill nu cred ca s-a suparat nimeni,in fond cum spunea Katami nu traim cu lumea .

#224 2009-11-28 02:02:22

aalexandraa
Full member
Inregistrat: 2008-06-16

fetelor, ce parere aveti de urmatoarea situatie ?
el a avut cu mult timp in urma o relatie cu o fata, dar era doar pupat si tinut de mana. familia ei se intelege ft bine cu familia prietenului meu.. se viziteaza, iasa la gratar impreuna etc..
ea in suna saptamanal de 4-5 ori. stie ca suntem impreuna, stie ca ma deranjeaza, insa tipa nu si pace. ea tot il suna si din motive stupide.
la un moment dat, mi-a povestit el ca ea i-ar fi zis ca isi vede viitorul cu el, se vede asezata la casa cu nspe mii de copii cu el.
ce sa fac ?? imi ies din minti cand vad ca il suna.
sa ma bag si sa o sun pe tipa nu pot, pentru ca agravez mai rau situatia (prietenia dintre familii).. ce sa fac ?? ca ma controlez greu cand suna telefonul... sad

#225 2009-11-28 02:04:17

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

nu ai ce sa faci tu.. el trebuie sa ii spuna sa inceteze, pt ca pe tine te deranjeaza.
maxim poti sa-l rogi tu sa ii spuna...

hjarta

#226 2009-11-28 02:10:03

aalexandraa
Full member

i-a spus la tipa ca ma deranjeaza si ghici ce a zis "nu-mi pasa"
am impresia ca face intentionat chestia asta. stie ca ma deranjeaza tare si spera sa ma cert la un moment dat cu el rau a.i. sa ma despart de el.
tin minte ca odata ne-am despartit pentru o luna parca... si in perioada aia, ea a incercat sa ii intre sub piele, dar nu a avut noroc.

#227 2009-11-28 02:18:51

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

am zis sa`i spui lui hmm ca pe ea logic ca nu o intereseaza

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-11-28 02:19:08)

hjarta

#228 2009-11-28 02:25:05

aalexandraa
Full member

da, i-am zis lui si el i-a zis tipei. si tipa a zis ca nu ii pasa ce cred eu, ce simt eu, ce gandesc s.a.m.d....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.